Rätt Sadel

Försäljning av nya sadlar

Rätt Sadel är återförsäljare åt Prestige, Butet, Lippo, Equline saddle division. 

Vid köp av sadel kan du få hjälp med finansiering och avbetala din sadel genom Wasa Kredit. Räntefri avbetalning upp till 12 mån.

 

 

logo Prestige

Italienska Prestige är ett välkänt märke som håller hög kvalitet och de har tillverkat sadlar i över 40 år. Deras sadlar finns i flera olika modeller så att de passar både till fritidryttaren och den lite mer kräsna tävlingryttaren. Sadlarna har en mycket bra avägd balans som placerar ryttaren i en bra position. De är ledande inom sadelutveckling och kvalitet. Sadlarna finns med både latexpaneler och ullstoppade bossor beroende på modell. Bommen som är av nylon går att värma om för att ändra bomstorlek. Livstids garanti på bommen.

De flesta sadlar finns att få i vanligt läder, dubbelt läder (kalvskinn) och luxläder (mycket slitstarkt och greppigt) Priser från 16000kr

 

Lippo-pins-farg(0)(0) 

Lippo är ett svenskt märke tillverkat i Argentina. En prisvärd sadel som ger hög komfort för både ryttare och häst. Lippos unika AMS stoppning är mycket mjuk och många känsliga hästar trivs väldigt bra med den. AMS stoppningen består av konstull som är inkapslad i ett hölje av neopren. Neoprenen håller fukt ute och ullen flockar och klumpar sig därför inte lika lätt. Sadeln är utvecklad och anpassad för den svenska markanden. Utbytbara koppjärn för justering av bomstorlek.